Smarta bilägare förbereder sig på en varm sommar

I år hoppas vi på den varmaste och bästa sommaren hittills.

För de fl esta av oss är sommaren årets absoluta höjdpunkt. Redan nu är det lätt att drömma sig bort till alla trevliga möten och spännande äventyr som väntar. Och ska det nu bli riktigt perfekt kommer vi bada i sol och värme varje dag.

På sommaren använder vi bilen mer än vanligt. Bilresor i värme kan upplevas klibbiga och illuktande… men också alldeles, alldeles underbara. Det mesta beror faktiskt på om man har en fungerande och rengjord AC eller ej.

Tillhör du skaran som hoppas på regn eller är du en riktig soldyrkare? Oavsett vilket, så kan vi hjälpa dig att förbereda bilen så att du får en riktigt bra bilsommar.

Välkommen till din Dacia-handlare.

När gav du din AC lite extra kärlek senast?

När sommarkänslorna släpper loss blir vi mer omhändertagande än vanligt. Men ACn lämnas allt som oftast orörd, trots att den är den vanligaste orsaken till att en varm sommardag luktar betydligt godare utanför bilen än inuti.

När det gäller ACn följer Dacias rekommendation en enkel tumregel – rengöring varje år. Tar du inte hand om din AC ökar risken att luften blir ohälsosam att inandas, vilket kan vara särskilt jobbigt för t.ex. barn och allergiker.

AC-rengöring 399 kr

Vid AC-rengöring renas och desinfi ceras hela bilens AC-system.
För att luften ska bibehållas fräsch och luktfri ska ACn rengöras en gång per år. Ord. pris 795 kr.

Två andra smarta tips för din AC… Dacia rekommenderar att kupéfilter byts ut varje år, förslagsvis i samband med rengöring. Vartannat år behöver dessutom din AC få en service. Då kontrollerar vi hela din AC-anläggning, byter gas, utför trycktest, fyller på kylmedel och olja. Fråga oss om pris.

Är bilen redo för sommarens alla resor?

Låt oss göra din bil redo för årets högsäsong för bilresor. Vi utför en fordonskontroll av de viktigaste punkterna på din bil för endast 99 kr (ord. pris 300 kr). Vi fyller även kostnadsfritt upp din spolarvätska.

Sommarkontroll 99 kr

Dacia - sommarkampanj
Dacia - sommarkampanj

Så uppstår dålig lukt i varma bilar

Dacia - AC-rengörning

När det börjar lukta illa har det nästan alltid sin orsak i att det har bildats mögel och bakterier inne i ACn.

Den dåliga lukten åker in i kupén via fläkten.

Dålig luft luktar inte bara illa, den kan även innehålla bakterier och vara ohälsosam att inandas.

Fixa servicen innan det är för sent

Dacia sommarkampanj originalservice

Ju närmare du kommer sommaren desto längre väntetid i verkstan. Hör därför av dig till din verkstad redan nu. På alla auktoriserade Daciaverkstäder bjuder vi på 12 månader Dacia Assistance. Se det gärna som en garanti för att vi utför ett bra arbete.

4 snabba sätt att bygga om din vardagsbil till en sommarbil

Dacia sommarkampanj

Gör resan kortare och mycket mer rofylld

Glada passagerare i baksätet gör tillvaron så mycket skönare. Varför inte bjuda på en filmupplevelse. En hållare för surfplatta är lätt att sätta fast på nackskyddet. Passar för skärm 7-10”. Ord. pris 988 kr.

Hållare för surfplatta
från 840 kr

Dacia sommarkampanj originalservice

Nu kan du också bli en säkrare bilförare

Perfekt när du vill ha telefonen nära till hands när du kör. Sätts på plats med ett sugfäste. Lätt att ta loss och flytta med sig till en annan bil. Ord. pris 214 kr.

Smartphonehållare
från 180 kr

Dacia sommarkampanj originalservice

Unna dig lite vardagslyx för fötterna

Skräddarsydda mattor som skyddar golvet i kupén. Lättskötta och mycket lätta att sätta på plats tack vare två smarta fästen. Set om 4 golvmattor (fram och bak).
Ord. pris 797 kr. Prisexempel Dacia Duster.

Textilmattor, premium
från 680 kr

Dacia sommarkampanj originalservice

Vindrutans två bästa vänner

När dagarna ljusnar blir det som tydligast att rutan är smutsig. En ren ruta är den billigaste livförsäkring du kan ska a dig. Torkarbladens ord. pris varierar beroende på bilmodell, men kostar normalt från 299 kr.

Torkarblad fram
199 kr

Kampanjen gäller på auktoriserade Daciaverkstäder t.o.m. 30 juni 2017.
Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Priserna är rekommenderade, varje återförsäljare har rätt att sätta sitt eget pris.

Tre sätt att boka tid

Dacia - kontakta din verkstad

Kontakta din dacia verkstad

Dacia - kontakta återförsäljare

http://dacia.se/aterforsaljare/
När du hittat din verkstad, ring och boka.

Dacia - kontakta kundtjänst

08-585 754 30
Låt vår kundtjänst hjälpa dig med din bokning.