Dags att boka hjulskifte
Är du smart får du en vårkontroll på köpet.

Gör din bil redo för våren!

Finns det något säkrare vårtecken än att det är dags att byta till sommardäck? Låt oss hjälpa dig att möta våren på bästa sätt. Vi gör din bil redo för lite fastare väglag, kontrollerar att bilen i övrigt är säker, ser till att det luktar gott i kupén och förbereder så att du har de bästa utsikterna inför sommaren.

Det kanske bästa av allt är att vi kan hjälpa dig med allt som gäller din bil. Är det något med din bil som behövs fixas till så kan vi ofta göra det vid ett och samma tillfälle.

Välkommen till din Dacia-handlare.

I vår bjuder vi på en fordonskontroll i samband med hjulskifte.

Gör din bil helt redo för den varma säsongen. Vi utför hjulskifte och gör samtidigt en kostnadsfri fordonskontroll av de viktigaste punkterna på din bil. Värde 300 kr.

Dacia vårkampanj - allting ingår

Visste du att…

Fram till och med 31 mars är det lag på att använda vinterdäck om det är vinter- väglag ute. Efter den 15 april får du köra på dubbdäck endast om det är eller befaras bli vinterväglag.

När gav du din AC lite extra kärlek senast?

När vårkänslorna släpper loss blir vi mer omhändertagande än vanligt. Men ACn lämnas allt som oftast orörd, trots att den är den vanligaste orsaken till att våren luktar godare utanför bilen än inuti.

När det gäller ACn följer Dacias rekommendation en enkel tumregel – rengöring varje år. Sköter du inte din AC ökar risken att luften blir ohälsosam att inandas, vilket särskilt kan drabba t.ex. barn och allergiker.

Dacia vårkampanj - ac-rengöring från 399 kr

Vid AC-rengöring renas och desinficeras hela bilens AC-system. Ord. pris 795 kr. Dacia rekommenderar även att kupéfilter byts ut varje år, kostnad för detta ingår ej i ovanstående.

Så funkar dålig lukt i bilen

Dacia - AC-rengörning

När det börjar lukta illa har det nästan alltid sin orsak i att det har bildats mögel och bakterier inne i ACn.

Den dåliga lukten åker in i kupén via fläkten.

Dålig luft luktar inte bara illa, den kan även innehålla bakterier och vara ohälsosam att inandas.

Tre tips för bättre sikt

Innan du vet ordet av är sommaren här. Vi har tagit fram tre erbjudanden som fokuserar på att du ska få bättre sikt ut genom din vindruta.

Dacia vårkampanj - lagning av vindruta

Lagning av vindruta

Har du fått en skada på vindrutan? Om du inte gör något så växer skadan tills hela rutan måste bytas. Kom in i tid så kan vi laga den. Normalt sett betalar du endast självrisken på din försäkring.

Dacia vårkampanj - byte av vindruta

Byte av vindruta
Torkarblad på köpet

(värde från 299 kr)

Har du fått en större skada på vindrutan? Byt den snabbt innan det händer något allvarligare. Normalt sett betalar du endast självrisken på din försäkring.

Dacia vårkampanj - torkarblad fram

Ren vindruta
Torkarblad fram 199 kr

När dagarna ljusnar blir det som tydligast att rutan är smutsig. En ren ruta är den billigaste livförsäkring du kan skaffa dig. Ord. pris varierar beroende på bilmodell, men kostar från 299 kr.

Kampanjen gäller på auktoriserade Daciaverkstäder t.o.m. 30 april 2017. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Priserna är rekommenderade, varje återförsäljare har rätt att sätta sitt eget pris.

Tre sätt att boka tid

Dacia - kontakta din verkstad

Kontakta din dacia verkstad

Dacia - kontakta återförsäljare

http://dacia.se/aterforsaljare/
När du hittat din verkstad, ring och boka.

Dacia - kontakta kundtjänst

08-585 754 30
Låt vår kundtjänst hjälpa dig med din bokning.