Dacia Allt i Ett Billån
Tryggt och bekvämt

Nu är det ännu enklare att köpa och äga en Dacia med hjälp av vårt nya Dacia Allt i Ett-koncept. Tillsammans med Dacia Billån och Dacia Försäkring har vi tagit fram marknadens kanske bästa bilägarkoncept där allt ingår i månadskostnaden när du köper en ny Dacia.

Det här ingår:

  • Finansiering med Dacia Billån
  • Dacia Försäkring med 10% rabatt på premien
  • Dacia Serviceavtal
  • Alla bilkostnader på en faktura och extra drivmedelsrabatt med Renaultkort
Dacia DUSTER

Dacia DUSTER

Allt i ett från 1 373 kr/mån*
eller köp från 99 900 kr.

Dacia SANDERO

Dacia SANDERO

Allt i ett från 1 199 kr/mån*
eller köp från 79 900 kr.

Dacia LODGY

Dacia LODGY

Allt i ett från 1 333 kr/mån*
eller köp från 95 900 kr.

Dacia LOGAN MCV

Dacia LOGAN MCV

Allt i ett från 1 297 kr/mån*
eller köp från 89 900 kr.

Har du några frågor? Inga problem, vi har svaren!

1. Finansiering

I Dacia Allt i Ett ingår förmånlig finansiering med DaciaBillån. Givetvis utan både uppläggnings- och aviavgift. Genom Renaultkortet får du en extra drivmedelsrabatt på 25 öre under tre månader. Din Daciahandlare ger råd och föreslår ett erbjudande som passar dina behov och din ekonomi.

2. Försäkring

Den bästa försäkringen är den du aldrig behöver tänka på. Det är tryggt att veta att du är rätt försäkrad om olyckan skulle vara framme. Premien är extra förmånlig i tre år och du blir försäkrad hos ett bolag – Dacia Försäkring – som kan allt om Dacia och gör allt för att din vardag som Daciaägare ska bli så enkel och bekväm som möjlig. Om olyckan är framme ser vi till att din bil hamnar på en auktoriserad Daciaverkstad som alltid använder originaldelar.

3. Dacia Serviceavtal

Dacia Allt i Ett serviceavtal ger dig tre års full service. För att förenkla för dig som bilägare har vi dessutom sett till så att vårt servicepaket täcker många av de extra kostnader som man i vanliga fall behöver betala vid en service. Servicen innehåller:

  • Byte av motorolja/oljefilter/packning
  • Säkerhetskontroller
  • Intervalltillägg (t ex kupéfilter, tändstift, luftfilter, kamaxelrem)
  • Funktionalitetskontroller
4. Vad består Dacia Allt i Ett av?

Dacia Allt i Ett är en samlad lösning som innehåller finansiering, Dacia Serviceavtal samt en månatlig försäkring via Dacia Försäkring.

Om Dacia Allt i Ett baseras på ett billån ska en första betalning på minst 20 % av köpesumman betalas.

5. Vilka modeller gäller det?

Dacia Allt i Ett gäller för Sandero, Sandero Stepway, Logan MCV, Lodgy och Duster. Allt i Ett finns inte för transportbilar.

6. Gäller Dacia Allt i Ett för alla?

Dacia Allt i Ett är tillgängligt för alla kunder med förbehåll för sedvanlig kreditprövning.

7. Hur lång är kontraktstiden på Dacia Allt i Ett?

Finansieringen gäller upp till 84 månader.
Dacia Serviceavtal gäller upp till 36 månader.
Försäkringen förnyas årsvis men är rabatterad under de första 36 månaderna.

8. Kan man få Dacia Allt i Ett till en begagnad bil?

Ja, det är möjligt med vissa undantag.

9. Ingår bärgning på vägen?

Ja, när du köper en ny bil får du automatiskt Dacia Assistans där bärgning ingår.

10. Vad ingår inte i Allt i Ett?

Exempel på detta, som inte ingår i månadskostnaden, är däck, drivmedel och fordonsskatt.

11. Är Dacia Allt i Ett samma som privatleasing?

Nej, Dacia Allt i Ett är ett paket där man slår ihop billån, försäkring och service på en faktura. Om man vill kan man slå ut kostnaden på finansieringen i upp till 84 månader. Serviceavtalet och extra rabatt på försäkringen gäller i 36 månader. Dessutom kräver Dacia Allt i Ett paketet att man lägger in en kontantinsats på minst 20%. Det fina med Dacia Allt i Ett är att efter avtalets tid är det du som är ägaren till bilen och du behöver inte vara rädd för några oförutsedda kostnader vid avtalets slut.

* Finansiering med Dacia Allt I Ett Billån:

Duster 1,6 114hk Bensin 965 kr/mån. 30 % kontant, 84 mån. Inga uppläggningsavgifter eller aviavgifter. Ränta 4,20%, effektiv ränta 4,28%. Rörlig ränta baserat på STIBOR90. Servicekostnad från 191 kr per mån vid körsträcka 15.000 km/år 36 mån. Försäkring 217 kr per månad via Dacia Försäkring och beräknat på man 55 år boende i Sundsvall. Lokala avvikelser kan förekomma.

Sandero Bas 75 Bensin 769 kr/mån. 30 % kontant, 84 mån. Inga uppläggningsavgifter eller aviavgifter. Ränta 4,20%, effektiv ränta 4,28%. Rörlig ränta baserat på STIBOR90. Servicekostnad från 197 kr per mån vid körsträcka 15.000 km/år 36 mån. Försäkring 233 kr per månad via Dacia Försäkring och beräknat på man 55 år boende i Sundsvall. Lokala avvikelser kan förekomma.