Kör en Dacia för priset av två glassar
Inget tjafs. Bara ett smartare val.

Dacia Sandero

Dacia Sandero

från 40 kr/dag*
eller 1 198 kr/mån

Dacia Logan MCV

Dacia Logan MCV

från 41 kr/dag*
eller 1 239 kr/mån

Dacia Duster

Dacia Duster

från 46 kr/dag*
eller 1 369 kr/mån

Inkl. service, finansiering och försäkring med Allt-i-Ett

En smartare sommar börjar hos Dacia. Här kan du välja bland alla våra modeller, till en fast månadskostnad som inkluderar finansiering, service och försäkring.

Finansiering med Dacia Allt i Ett Billån: Sandero 0.9L TCe Bensin Lån 763 kr/mån. Logan MCV 0.9L TCe  Lån 801 kr/mån. Duster 1.6 16V Bensin, Lån 954 kr/mån. 30% kontant, 84 mån. Inga uppläggningsavgifter eller aviavgifter. Ränta 3,95%, effektiv ränta 4,03%. Rörlig ränta baseras på STIBOR90. Servicekostnad från 191 kr per månad vid körsträcka 15 000 km/år. Försäkring 217 kr per månad via Dacia Försäkring beräknat på man 55 år boende i Sundsvall. Lokala avvikelser kan förekomma.

*Dagspriset för Dacia Sandero, Dacia Duster och Dacia Logan är enbart baserat på finansieringskostnaden av Dacia Allt-i-ett. Tillkommande kostnader vid köp av Dacia Sandero, Dacia Duster eller Dacia Logan som bränsleförbrukning, förbrukningsdelar och dylikt, är ej inkluderat i dagspriset då detta är högst individuellt. Dagspriset kan även variera beroende på körsträcka. Jämförelsepriset för två glassar är hämtat från en av Sveriges ledande matvarukedjor 2017 v.26.

Dacia Allt i Ett Billån
Tryggt och bekvämt

Nu är det ännu enklare att köpa och äga en Dacia med hjälp av vårt nya Dacia Allt i Ett-koncept. Tillsammans med Dacia Billån och Dacia Försäkring har vi tagit fram marknadens kanske bästa bilägarkoncept där allt ingår i månadskostnaden när du köper en ny Dacia.

Det här ingår:

  • Finansiering med Dacia Billån
  • Dacia Försäkring med 10% rabatt på premien
  • Dacia Serviceavtal
  • Alla bilkostnader på en faktura och extra drivmedelsrabatt med Renaultkort
Dacia Allt i ett

Har du några frågor? Inga problem, vi har svaren!

1. Finansiering
I Dacia Allt i Ett ingår förmånlig finansiering med DaciaBillån. Givetvis utan både uppläggnings- och aviavgift. Genom Renaultkortet får du en extra drivmedelsrabatt på 25 öre under tre månader. Din Daciahandlare ger råd och föreslår ett erbjudande som passar dina behov och din ekonomi.
2. Försäkring
Den bästa försäkringen är den du aldrig behöver tänka på. Det är tryggt att veta att du är rätt försäkrad om olyckan skulle vara framme. Premien är extra förmånlig i tre år och du blir försäkrad hos ett bolag – Dacia Försäkring – som kan allt om Dacia och gör allt för att din vardag som Daciaägare ska bli så enkel och bekväm som möjlig. Om olyckan är framme ser vi till att din bil hamnar på en auktoriserad Daciaverkstad som alltid använder originaldelar.
3. Dacia Serviceavtal
Dacia Allt i Ett serviceavtal ger dig tre års full service. För att förenkla för dig som bilägare har vi dessutom sett till så att vårt servicepaket täcker många av de extra kostnader som man i vanliga fall behöver betala vid en service. Servicen innehåller:

  • Byte av motorolja/oljefilter/packning
  • Säkerhetskontroller
  • Intervalltillägg (t ex kupéfilter, tändstift, luftfilter, kamaxelrem)
  • Funktionalitetskontroller
4. Vad består Dacia Allt i Ett av?
Dacia Allt i Ett är en samlad lösning som innehåller finansiering, Dacia Serviceavtal samt en månatlig försäkring via Dacia Försäkring.

Om Dacia Allt i Ett baseras på ett billån ska en första betalning på minst 20 % av köpesumman betalas.

5. Vilka modeller gäller det?
Dacia Allt i Ett gäller för Sandero, Sandero Stepway, Logan MCV, Lodgy och Duster. Allt i Ett finns inte för transportbilar.
6. Gäller Dacia Allt i Ett för alla?
Dacia Allt i Ett är tillgängligt för alla kunder med förbehåll för sedvanlig kreditprövning.
7. Hur lång är kontraktstiden på Dacia Allt i Ett?
Finansieringen gäller upp till 84 månader.
Dacia Serviceavtal gäller upp till 36 månader.
Försäkringen förnyas årsvis men är rabatterad under de första 36 månaderna.
8. Kan man få Dacia Allt i Ett till en begagnad bil?
Ja, det är möjligt med vissa undantag.
9. Ingår bärgning på vägen?
Ja, när du köper en ny bil får du automatiskt Dacia Assistans där bärgning ingår.
10. Vad ingår inte i Allt i Ett?
Exempel på detta, som inte ingår i månadskostnaden, är däck, drivmedel och fordonsskatt.
11. Är Dacia Allt i Ett samma som privatleasing?
Nej, Dacia Allt i Ett är ett paket där man slår ihop billån, försäkring och service på en faktura. Om man vill kan man slå ut kostnaden på finansieringen i upp till 84 månader. Serviceavtalet och extra rabatt på försäkringen gäller i 36 månader. Dessutom kräver Dacia Allt i Ett paketet att man lägger in en kontantinsats på minst 20%. Det fina med Dacia Allt i Ett är att efter avtalets tid är det du som är ägaren till bilen och du behöver inte vara rädd för några oförutsedda kostnader vid avtalets slut.