Förberedelse hemma
1.
Hetta upp olja i en stekpanna på medelhög värme.
2.
Tillsätt den finhackade löken och vitlöken i stekpannan och fräs tills det mjuknat.
3.
Tillsätt rödkål och broccoli i stekpannan och fräs allt tills grönsakerna börjar mjukna något, men fortfarande har kvar sin krispighet.
4.
Krydda med önskad mängd kryddor under stekningen.
5.
Ta bort stekpannan från värmen och låt grönsakerna svalna. Lägg gärna ned i en lämplig container.
6.
Tillsätt strimlad varmrökt lax i grönsaksröran och blanda väl.
7.
Förvara röran i kylskåpet tills servering.
Tillagning på grillplatsen
1.
Värm pannan på gallret och häll över fisken först.
2.
Fräs fisken och lägg sedan på grönsaker.
3.
Fiskens fett räcker för att steka resten, men du kan lägga smör i byttan med grönsakerna om du vill.
4.
Låt maten fräsa några minuter och servera sedan i en Wildo tallrik.
5.
Häll upp dryck i kåsan och njut av att äta något annat än korv med bröd.
6.
Komplettera rätten med ris, bulgur, bönor eller bröd om du vill.