Dacia Dokker Van
Egenskaper

För att uppfylla alla dina utrymmesbehov har Dokker Van försetts med generös lastkapacitet. Inte nog med att den erbjuder väl tilltagen volym och lastkapacitet, den lägger dessutom till en tredje dimension: längden. Dokker Van har också en praktisk, välutrustad förarplats samt driftssäkra och bränslesnåla motorer.

Dacia Dokker Van egenskaper - lastutrymme

Lastutrymme

Dokker Van erbjuder ett väl tilltaget lastutrymme på 3,3 m3 som med Dacia Easy Seat ökar till 3,9 m3. Lastutrymmet har enkel åtkomst, tack vare en stor skjutdörr på höger sida och de asymmetriska bakdörrarna som gör det möjligt att öppna dörrarna i 3 vinklar: 40°, 90° och 180°.

Dacia Dokker Van forarplats

Förarplats

Förarplatsen i Dokker Van, som är utrustad med förvaringsfack i framdörrarna, ovanpå instrumentbrädan och ett stort handskfack, kan sammanfattas med ett enda ord: funktionalitet. Den har plats för alla de arbetsredskap som är helt oumbärliga för din dagliga verksamhet. Funktionaliteten uppnås inte på bekostnad av bilens komfort.

Dokker Van Dacia - Easy-Seat

Dacia Easy Seat

För att öka lastutrymmet ännu mer kan du välja en Dokker Van med ett flerfunktionspassagerarsäte som är både nyskapande och smart. Vi kallar det Dacia Easy Seat, ett säte som du också kan ta bort helt. När det är borttaget utökas lastlängden från 1,9 m till 3,11 m, och nyttovolymen går från 3,3m3 till 3,9 m3. När ryggstödet är nedfällt fungerar det som ett fiffigt skrivbord. Flexibel är bara förnamnet!

Dacia Dokker Van - lastutrymme med skiljevägg

Skiljeväggen

Den hela skiljeväggen med glasruta ger säker avskiljning mellan lastutrymmet och förarutrymmet samtidigt som den skyddar mot eventuellt damm eller smuts åt båda hållen.

Dacia Dokker Van - bakdörrar

Bakdörrarna

Bakdörrarna i plåt gör det möjligt att transportera hög last på ett fullständigt säkert sätt och skyddat mot blickar utifrån.

Dacia Dokker Van
Tillbehör

ITill Dacia Dokker Van finns det många olika tillbehör att utrusta bilen med och anpassa den till dina behov. Nedan hittar ni några av tillbehören som finns. Vänligen kontakta din lokala Dacia återförsäljare för ytterliggare information om tillbehör.

Dacia Dokker Van - lastkorg

Lastkorg

Lastkorg har specialdesignats för Dokker Van och monteras fast på fordonet vid särskilda förankringspunkter. Det aerodynamiska bullret minimeras med hjälp av en luftavledare.
Art.nr: 8201149914

Dacia Dokker Van - golv- och sidoskydd

Golv- och sidoskydden i trä

Golvet och sidoskydden i trä är enkla att montera och skyddar lastutrymmet effektivt.
Golv: 8201149620
Sidoskydd för bil med en skjutdörr: 8201149613
Sidoskydd för bil med två skjutdörrar: 8201149619

Dacia Dokker Van - fast dragkrok

Fast dragkrok

Hög mekanisk hållbarhet och driftsäkerhet garanteras tack vare att våra säkerhetskrav är högre än de striktaste europeiska säkerhetsnormerna. Går att ta med hjälp av verktyg.
Art.nr: 8201334665 + 8201334672
Ledningsmatta 7-pin: 8201149577
Ledningsmatta 13-pin: 8201149578

Dacia Dokker Van - parkeringssensor bak

Parkeringssensor bak

Med parkeringssensor blir du expert på att parkera. Inbyggda sensorer baktill ger genom en ljudsignal besked om avståndet till bakomvarande objekt.
Art.nr: 8201322684