Dacia Duster
Design

Dacia Duster är en riktig terrängbil men den passar även in i staden. Den tydligt markerade kylargrillen, ljussignaturen och den snygga designen lämnar ingen på gatorna oberörd. Varenda detalj, från de längsgående takbågarna till 16- eller 17-tumsfälgarna avslöjar att detta är en bil gjord för äventyr.

Du som väljer att köra Dacia Duster kan lita på att du gör ett bra val. Ett val att känna sig nöjd med eftersom det betyder att du har valt kvalitet, driftsäkerhet, snygg design och utmärkt komfort. Allt till ett riktigt schysst pris.

Terrängbil med hög grad av känsla och design

Det ställs höga krav på en crossover, och Dacia Duster klarar kraven. Alla typer av underlag har tagits i åtanke när Dacia Duster utformades. Varför just Duster är en perfekt terrängbil är på grund av att bilen har en markfrigång på 21 cm och med det klarar av alla typer av vägförhållanden och vägtyper. Självklart har vi inte glömt designen. Med Duster drar du garanterat till dig blickarna från andra.

Upptäck Dacia Dusters olika färger

Dacia Duster
Ett modernt och attraktivt yttre

Vi vågar lova att du inte kommer passera obemärkt, varken i staden eller i terrängen.
Nya Duster detaljer baksida

Nya ljussignaturen på baklyktan

Nya Duster grill

Dacia Dusters nya grill och ljussignaturen (LED)

Nya Duster detaljer baksida

Nya hasplåtar fram och bak och en markfrigång på 210 mm.

Nya Duster fälgar "Maldive"

Ny 17-tumsfälg ”Maldive” (standard Prestige)

Dacia Duster
En bil att lita på

Det handlar inte bara om att ta sig från punkt A till B. Det handlar om körglädje, komfort och trygghet. Med Dacia Dusters robusta struktur får du en bil att lita på som gör resan än mer säker för alla passagerare.
Nya Duster förarsäte
I framsätet finns krockkuddar både fram och på sidorna, tillsammans med krockgardiner. Isofix-system finns självklart på sidoplatserna i baksätet. Förarplatsen är även upphöjd, vilket ger dig en ökad närvaro, både på vad som sker inne i kupén och ute i trafiken.

Dacia Duster är byggd för dig som kräver mycket av en bil. Vi vet hur man bygger en bil med hög standard och kvalitet. Den enda likheten billiga bilar och Dacias bilmodeller har gemensamt är priset.

Ladda gärna ner vår broschyr och läs mer om hur vi kan skräddarsy en bil som passar just dig. Kontakta gärna närmaste återförsäljare för mer information och hjälp om hur du kan göra ett bra bilköp.