Dacia Sandero
En småbil med hög stilmedvetenhet

Dacia Sandero är den perfekta småbilen för alla som söker det lilla extra utan att lägga ut en förmögenhet. Varför köpa och köra en begagnad bil när du kan köra Dacia Sandero?

Hur vi lyckats skapa detta lilla designfordon, som har fem rejäla sittplatser och ett bagageutrymme på hela 320 liter, och som även är utrustad med all teknik som behövs för en bekväm körning, handlar om att vi genom alla steg tänkt till och jobbat för att få fram bästa kvaliteten för bästa peng. Här på Dacia ger vi en helt ny innebörd av vad prisvärda bilar är för något.

Dacia Sandero

Sandero är robust och pålitlig, med motorer från Renault som håller högsta driftsäkerhet för bekymmerslös körning. Självklart är det 3 års garanti eller max 100 000 km (Beroende på vilket villkor som inträffar först), och självklart har vi dig som är ute efter en småbil med det lilla extra i åtanke.

Upptäck Dacia Sanderos olika färger

Dacia Sandero - strålkastare
Dacia Sandero - baklykta

Dacia Sandero
Generöst med utrymme och komfort

Ta plats i den nya rymliga kupén med fem sköna platser och ett rejält bagageutrymme. En noga genomtänkt insida: fällbart baksäte och nya förvaringsutrymmen för hela familjen, allt för att underlätta för dig. Oavsett om du lever själv eller har familj är det här bilen för dig, en vän i vardagen som alltid ställer upp och tar dig dit du vill.