Design

En modern och robust crossover

En imponerande siluett, flödande horisontella linjer, en ny karaktäristiskt Y-formad LED-ljussignatur och hög markfrigång … 

Helt nya Sandero Stepway har en helt omarbetad design med en utpräglad crossover-känsla. Slå dig ned i en mångsidig och rymlig interiör, så att du kan uppleva dina äventyr med full komfort.

En enkel ombordupplevelse med mångsidiga funktioner

Dacia Sandero

 

KOMFORT OCH MÅNGSIDIGHET

Försedd med smarta funktioner

Färdas under bästa möjliga förhållanden varje dag. Modern utrustning gör livet enklare i helt nya Sandero Stepway lättare: handsfree-kort, mer förvaringsutrymme i mittarmstödet och elektronisk parkeringsbroms.

Njut mer på semestern! Med sin höga markfrigång kan du ta dig an olika slags vägar utan bekymmer. Har du mycket bagage när du reser? Dra nytta av nya Sandero Stepways ännu rymligare och anpassningsbara bagageutrymme med det fällbara baksätet.

 

FÖRARSTÖDSYSTEM OCH SÄKERHET

Allt finns där för dig!

Oavsett om du kör inne i stan eller ute på landsvägarna kan du koppla av i helt nya Sandero Stepway, med modern utrustning som gör att du kan känna dig helt trygg bakom ratten:

  • Aktivt nödbromssystem (AEBS)
  • E-call (automatiska nödsamtal)
  • Främre och bakre parkeringsassistans och backkamera
  • Blind Spot Warning
  • Starthjälp i backe
  • Elektronisk parkeringsbroms
  • Farthållare med fartbegränsare
  • Servostyrning
Dacia Sandero
Dacia Sandero

 

MULTIMEDIA

Modern teknik

Få all information du behöver utan att behöva släppa vägen med blicken. Använd den rejäla centralt placerade 8-tumsskärmen för att spegla din smartphone till multimediasystemet Media Nav, som är kompatibelt med Android Auto™ och Apple CarPlay™. Telefon, radio, gps-navigering, multimedia och så vidare. Anslut enkelt din smartphone med Bluetooth®-anslutningen eller teleplugg- och usb-ingångarna.

Effektiva motorer

En vinnande kombination! Ha koll på förbrukningen och minska underhållsbudgeten med våra motorer framtagna för att passa dina dagliga rutiner.

BENSIN

Med sina bensinmotorer utrustade med partikelfilter och som uppfyller gällande Euro 6-standarder kombinerar Sandero Stepway komfortabel körning med ökad miljöhänsyn.

TCe 90 FAP

Ytterst mångsidig

Med den här senaste generationens trecylindriga turbomotor på 90 hk, som finns med manuell växellåda, har du koll på bränsleförbrukningen och håller nere koldioxidutsläppen – utan att tumma på körglädjen. Med dess kamkedja kan du spara ännu mer och minska den dagliga underhållsbudgeten. Smart!

TCe 90 CVT FAP

Körkomfort

Få en smidig och angenäm körupplevelse! Med vår nya generationens CVT-automatlåda säkerställer den här trecylindriga turbomotorn på 90 hk jämna starter, flexibel acceleration och följsam växling. Koppla av!

Dimensioner

Dacia Sandero Stepway
Dacia Sandero Stepway
Dacia Sandero Stepway